Mészkőbánya és mészkő bolt

A budakalászi mészkőbányában már a rómaiak is fejtették a követ épületeikhez. Mivel a természetes anyagok, így a mészkő azóta sem vesztett szerepéből és népszerűségéből, ma is többen használják kertjükben sziklakertnek vagy házuk külső és belső burkolatához. Ha Ön is szeretne nyers követ, közvetlenül a bánya területén kiszolgáljuk, ha feldolgozott követ szeretne, akkor a bánya melletti feldolgozó üzem el tudja látni minden méretben és vastagságban pl. járólappal, párkánnyal vagy fedlappal. Akár speciális igényeit (pl. sablon alapján történő vágás) is megvalósítjuk, ha hoz magával sablont.

Ha azt is látni szeretné, milyen lesz a kivitelezett végeredmény, nézzen be irodánkba, ami egyben bemutatóteremként is funkcionál. Itt megtekintheti a lépcsők és burkolatok több változatát. Szakképzett eladóink segítenek megtalálni azt a stílust, formát és kialakítást, mely megegyezik elképzelésével.

A weboldalunkon bemutatunk pár kivitelezett sziklakertet, ház és kert burkolati és díszítési megoldást, hogy ötleteket adjunk és  könnyebben tudjon választani.

A bánya közvetlenül Budakalász mellett található, jó minőségű úton autóval is könnyen megközelíthető helyen.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá