Mobil alkalmazás fejlesztés

A mobil alkalmazások egyre nagyobb teret hódítanak a marketingstratégiákban, értékesítési tervekben. A Nova Prompt Kft. egy olyan mobil alkalmazás fejlesztő cég, amely egyedi alkalmazásokat készít iPhone, iPad készülékekre, illetve Androidos és Windows Phone 7-es okostelefonokra és tabletekre egyaránt.

Miért van szüksége az Ön cégének mobil alkalmazásra?

A világon naponta több, mint egy millió okostelefont adnak el és Magyarországon is már több százezer okostelefon és tábla-PC van a háztartásokban. Ez egy olyan új -és folyamatosan növekvő- piac, aminél csak az a kérdés, hogy a konkurensek előtt, vagy után lép be a versenybe. Egyrészt a mobil alkalmazások egy új értékesítési csatornát nyitnak meg, hiszen az alkalmazáson keresztül eladhatja termékeit, másrészt kiváló lehetőség a márkaépítésre, szorosabb kapcsolat építésére fogyasztóival.

Miért a Nova Prompt Kft?

Mert annak ellenére, hogy ez egy új piac, nekünk több éves tapasztalatunk van a mobil alkalmazás fejlesztésben, többek között ügyfelünk a 168 óra, az Elixír magazin és az Újságos Stand digitális publikáció is. Olyan cég vagyunk, akik jól ismerik a lehetőségeket és tudják mi kell egy sikeres alkalmazás fejlesztéséhez.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá