Molnár Családi Borászat – Cegléd

A Molnár Családi Borászat gondosan ápolt szőlőterületei, az Alföld „kapujában”, a gödöllői dombság  utolsó nyúlványán helyezkednek el. A löszös-agyagos talaj biztosítja boraink kiváló minőségét. Ez a terület a Kunsági Borvidék egyik legjobbnak tekintett termőterülete.

Igen sokrétű a fajtaszerkezetünk. Megtalálható a Rajnai Rizling, Cserszegi Fűszeres, Leányka, Hárslevelű, Chardannay, Kékfrankos és Cabernet Sauvignon illetve a Tramini. Borászatunk nem a tömegbor gyártásra rendezkedett be, hanem kiváló minőséget szeretnénk előállítani.

Borászatunk először 1998-ban nyitotta meg kapuit, amely azóta szépen fejlődik. Boraink jelentős részét termelői borkimérőn keresztül értékesítjük, kisebb hányadát viszont palackos kiszerelésben, éttermekben forgalmazzuk.

A kedvező talaj, a napsütötte déli oldal valamint borászatunk technológiája biztosítja boraink egyedi ízét, zamatát. Nedűink számos helyi és országos borversenyeken értek el kiváló eredményeket. Büszkék vagyunk arra is, hogy Cegléd Város Bora címet mi birtokolhattuk legelőször, egymás után kétszer is Rajnai Rizling borunkkal.

Hogyan lesz az illat- és aromaanyagok százaiból egységes, harmonikus egész? Ez a mi titkunk marad, de a végeredményből Ön is részesülhet! Ízlelje meg Ön is!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá