Mükiszolg Ltd.

A Mükiszolg Kft. 1982 óta (jogelődje működését is beleszámítva) foglalkozik betonfelületre alkalmazható műgyantabevonatok és burkolatok gyártásával és helyszíni készítésével, megfelelve a legváltozatosabb műszaki és esztétikai követelményeknek. Cégünk saját vegyi üzem létesítésévelk 1990-ben megalkotta a REOKORR márkát, melyben poliésztergyanta alapú bevonati rendszereket gyártunk.

A nagy igénybevétel miatt, mely mind az ipari, mind a háztartási területeken nagy terhet ró a padlókra, nagyon fontos megfelelő infrastruktúrájú és esztétikai minőségű padló burkolat kiválasztása, cégünk ebben nyújt segítséget megrendelőinek. Folyamatos ismeret bővítéseinknek és nagy nyitottságunknak köszönhetően alkalmazzuk a legújabb műszaki és technológiai újításokat is, és saját fejlesztésekkel egészítjük ki őket. A magyarországi kereskedőkkel ápolt kiváló kapcsolataink pedig azt teszik lehetővé, hogy termékeinket kedvező árakon kínáljuk.

Műgyanta padlóink elkészítése, kivitelezése két komponenssel megoldott, ellenálló anyagot hoz létre, könnyen felújítható, színe is egyszerűen átváltoztatható, és hézag mentes felületet tud biztosítani. Keressen fel minket honlapunkon is:

http://www.mugyanta.mukiszolg.hu

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá