Munkaerő közvetítés, fejvadászat

A Be Wise HR Tanácsadó Kft. küldetésének tekinti, hogy munkatársai széleskörű szakmai tudását, kompetenciáit és magas szintű ügyfélközpontú szemléletét kamatoztassa ügyfelei eredményesebbé tétele érdekében.

Célunk, hogy partnereinkkel hosszú távú, bizalmi alapokra épülő együttműködést építsünk ki, mely kapcsolat alapja minőségi munkánk, kézzelfogható eredményeink, innovatív szemléletünk, rugalmasságunk és a nyertes-nyertes helyzetek keresése.

Támogatást nyújtunk munkaerő-közvetítés/ fejvadászat, karrier-tanácsadás, vállalati HR tanácsadás, HR outsource, outplacement, tréningek, Business Coaching és szervezetfejlesztés területein.

Büszkék vagyunk rá, hogy új partnereink az első sikeres együttműködés után rendszeresen megtisztelnek bennünket újabb megbízásokkal, illetve az álláskeresők több év után ismét a tanácsainkat és a segítségünket kérik.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan visszatérő ügyfeleink és álláskeresőink között köszönthetjük. Kérjük, keressen meg bennünket, és az együttműködés során alakítsa ki saját véleményét!

Elérhetőségeink:

Weboldal: http://bewise.hu

Levelezési és iroda cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. III/4.

Székhely:
H–1064 Budapest, Izabella u. 77. II/5.

Telefon:
+36 1 269 2078
+36 70 422 6760

Fax:
+36 1 354 0675

Megközelíthetőség:

Tömegközlekedéssel:

A Móricz Zsigmond körtér közelségéből eredően rengeteg lehetőség nyílik ügyfeleink részére, hogy megközelítsék irodánkat. A lehetséges járatokat és menetrendjeit tekintsék meg az alábbi listában.

Autóval:
Irodánk Budapest egyik nagy csomópontjától a Móricz Zsigmond körtértől csak néhány méterre található a Bartók Béla út és a Vásárhelyi Pál u. sarkán álló épületben.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá