Naponta frissülő játékok

Látogass el naponta frissülő játékos oldalunkra és teszteld a tudásod a megannyi izgalmas, érdekes és kihívásokkal teli játékban. A játék-ingyen.net rengeteg változatos játékkal vár téged, ahol megmérettetheted magad az autóversenyzésben, kipróbálhatod a csapatjátékokat, vagy megmutathatod, hogy te vagy a kártyajátékok királya! Mindened a sebesség és a száguldás?

Imádod az autókat és a versenyzést? Az oldalon rengeteg autós játékot találhatsz melyek egytől egyig izgalmas kihívásokat tárnak eléd. Kipróbálhatod a legnépszerűbb autóversenyeket, mint a Forma 1 vagy a Rally, de személyautóval is bármikor repeszthetsz egyet a városban. Vigyázz! Kész! Rajt!

A játék-ingyen.net rengeteg játékot kínál a futball szerelmeseinek. Ha szereted a labdarúgást és szeretnéd kipróbálni virtuálisan hogy állnád meg a helyed a focipályán, akkor itt a helyed. Te lehetsz C. Ronaldo vagy Messi, gyakorolhatod a tizenegyes vagy a szabadrúgáslövést is és bármely ország csapata ellen kiállhatsz. Az oldalon találhatsz lövöldözős, ügyességi stratégia és még vagy egy tucat kategóriában online játékokat.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá