Népszerűsítsd oldalad a Linkeld.be linkmegosztón!

Nyilván mindenki szeretne minél több linket a saját oldalához, és azt minél gyorsabban és minél kevesebb munkával, erőfeszítéssel. Ha te is ilyen ember vagy, akkor bátran ajánlom figyelmedbe a Linkeld.be közösségi linkmegosztó portált, ahol előzetes regisztráció nélkül is könnyedén, pár perc alatt beküldheted oldalad linkjeit, ráadásul az ajánlott link a portál főoldalán azonnal megjelenik, így nem kell a lassú linkelfogadás miatt se aggódj!

Legyen szó a blogodról, a blogos bejegyzéseidről, a webes áruházadról illetve annak számos termékeiről, vagy az interneten meghirdetett szolgáltatásaidról, mi örömmel fogadjuk a beküldött linkjeid! Főoldalakat és aloldalakat egyaránt küldhetsz be, így a weboldalad minden lapja könnyen meg tudja kapni a keresőrobotok hőn áhított figyelmét!

A portál szabályait tekintve bármilyen legális, nem felnőtt témával foglalkozó oldalt elfogadunk, csak írj egy legalább 200 karakteres leírást arról az oldaladról, amit épp be szeretnél küldeni. Ez nyilván nem tart nagyon  sokáig, úgyhogy ha lusta vagy hosszú leírásokat gyártani, akkor valószínűleg tetszeni fog neked a Linkeld.be linkmegosztó portál!

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.