Nyelvtanulás külföldön a Sprachcaffe Nyelviskolahálózattal

A Sprachcaffe nemzetközi nyelviskola hálózat 1983 óta szervez külföldi nyelvtanfolyamokat a világ minden tájáról érkező jelentkezőknek. Ma világszerte több mint 23 nyelviskolában várjuk diákjainkat, és az alábbi nyelveken kínálunk magas színvonalú nyelvtanfolyamokat: angol, spanyol, francia, olasz, német, kínai és arab.

A Sprachcaffe nyelvtanulás külföldön programjainak legnépszerűbb elemei angol nyelvtanfolyamaink, melyeknek helyszínei: USA, Kanada, Ausztrália és Európa több országa. A diákok igények szerint választhatják meg a külföldi nyelvtanfolyam intenzitását és hosszúságát. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, jobban alkalmazkodjunk a nyelvtanulók igényeihez.
A Sprachcaffe a tanfolyamok mellett többféle szálláslehetőséget is biztosít, valamint tartalmas szabadidős programokat szervezünk a diákoknak, annak érdekében, hogy minél könnyebben találjanak új ismerősöket és minél többet használják az adott nyelvet.

A változatos felnőtt nyelvtanfolyamok mellett a fiatalabb korosztálynak is kínálunk külföldi nyelvi táborokat, ahol anyanyelvi környezetben, nyaralással egybekötve fejleszthetik nyelvtudásukat. A nyelvi táborban a nyelvtanuláson kívül kirándulásokat, szabadidős programokat, felnőtt felügyeletet és teljes ellátást is biztosítunk a résztvevőknek. A külföldi nyelvi tábor feledhetetlen élmény nyújt a diákoknak.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá