Pályázatírás, honlapkészítés, marketing

Kis és középvállalkozások számára készítünk pályázatokat, honlapokat, segítünk a marketingben. Tevékenységi területünk Tolna és Baranya megye, azaz Szekszárd és Pécs környéke.

Pályázatírási tevékenységünk alapja a gördülékenység, mobilitás. Megpróbálunk minél kevesebb teendőt Önre hárítani, az adminisztrációs feladatok legtöbbjét átvállalni. Előre meghatározott munkaterv szerint dolgozunk, a döntési helyzeteket feltárjuk, felmerülő problémákat kezeljük. A pályázatokhoz kapcsolódó nyilvánosság és kommunikációs feladatokat is ellátjuk. Honlapunkon közérthetően írunk az aktuális, általunk ajánlott pályázati lehetőségekről.

Honlapkészítési tevékenységünk olyan partnerprogramok keretében történik, amik garantálják a sikeres, látogatott weboldalat Önnek. Nem csak az oldal elkészítését, hanem annak népszerűsítését, azaz látogatókkal, vevőkkel feltöltését is vállaljuk. Modern, tartalommal bővíthető, keresőbarát weboldalakat készítünk, segítünk a szövegeket a keresők és a látogatók szempontjából is értékessé tenni. Keresők találati listáján való előrejutáshoz jelent segítséget linképítési szolgáltatásunk.

Hirdetésszervezési szolgáltatásunk főként a megyei lapokat helyezi előtérbe, így ha önnek területileg behatárolható a vásárlói köre kisebb költségeket, hatásos reklámot kínálnak az írott és online megyei lapok. Nálunk akár online vagy e-mailben is leadhatja hirdetését!

Látogassa meg honlapunkat bővebb információkért!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá