Papír-, és műanyag hulladék felvásárlás

Az Elastic 2000 KFT a kelet-magyarországi régió egyik meghatározó papírhulladék és műanyag felvásárlással foglalkozó vállalata. Tevékenysége kiterjed a lakossági felvásárláson túl, az ipari hulladék papír begyűjtésére is.

Intézményi parnerei részére gyűjtő konténereket, préskonténereket, tömörítőfejeket továbbá papíripari berendezéseket biztosít Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen vonzáskörzetében. Állandó és alakalmi gyűjtőpontok telepítését végzi. Biztosítja, a gyűjtéshez szükséges eszközöket. A konténerek cseréjéről, üritéséről és szállításáról gondoskodik

Iratzúzó berendezéseivel zárt láncú iratmegsemmmisítési szolgáltatást végez. a megsemmisítésről hivatalos végzést ad továbbá gondoskodik, hogy az iratokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá.

Telephelyén magas napi áron veszi át többek között a szelektív hulladékgyűjtésből származó papírhulladékot (vegyes papír, hullámpapír, nátron-kompozit, deinking) és a színes és fehér nylon fóliát. Honlapjukon naprakész árlista található, az lakossági hulladék átvételi árakról. Nyíregyházi telephelyükön várják a lakossági gyűjtséből származó – egyénileg beszállított – hulladékot. És teszik meg az újrahasznosítást meghelőző előkészítő lépéseket.

Az Elastic 2000 KFT mind a lakossági, mind az ipari papírhulladék feldolgozás területén meghatározó szerepet tölt be a magyarországi hulladék gazdálkodásban.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá