Plasztikai műtétek- ambulánsan is

Köztudott, hogy az előnyös megjelenés a belső harmónia feltétele is. Bár a megoldást sok esetben nyilvánvalóan a plasztikai műtét jelenti, az első lépést kevesen merik megtenni: félnek a dolog műtéti jellegétől, a „kórház-érzéstől”, a munkaidő-kieséstől. Számukra nyújthat megoldást az ambuláns esztétikai sebészet, melynek lényege, hogy a páciens a műtétet követően azonnal, vagy néhány órán belül haza is megy.
Sebészetünk specialitása az ambuláns emlősebészet: mellnagyobbítás ill. a megereszkedett mell felvarrása egyaránt elvégezhető ilyen módon.
Az ambuláns zsírleszívás az egyéb módszerekkel, fogyókúrával el nem távolítható makacs zsírpárnák megszüntetését jelenti.
További műtéteink: fül- ill. orrplasztika, ráncfeltöltés, arcplasztika, szemhéjplasztika, bőrelváltozások plasztikai sebészi módszerrel történő eltávolítása.
Teljes körű plasztikai sebészi tevékenységünk a fentieken túl kiterjed az egy-két napos ”befekvéssel” járó műtétekre is, mint pl. a hasplasztika.

További részletek a www.topforma.hu weboldalon, kapcsolatfelvétel a 06/20/364-3742-es telefonon vagy e-mailben: info@topforma.hu

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá