Profi hírlevél egy nap alatt!

Hogyan érhetem el, hogy a hírlevelemet többen olvassák el? Mikor küldjem ki? Hogyan nézzen ki pontosan? Nem csupán a törvényi előírások, hanem a marketingszakma ismerete is fontos, ha szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni hírlevelünkből. Szolgáltatásunkat, termékeinket a lehető legköltséghatékonyabban e-mailen tudjuk hirdetni, azonban a rengeteg reklámlevél közül nehéz kitűnni. Hasznos, értelmes, szerethető hírlevélre van szükségünk.

A Kreatív Hírlevélírás csapata különleges ajánlata most megoldja a problémát: nem lesz szükség többé órákig görcsölni a levél szövege miatt, és sok ezret elkölteni egy egyedi sablonra, mert minden szükséges szakmai fortély ismeretében ezeket megoldják helyettünk. Nekünk elég csak kiküldeni a leveleket, és fogadni a megrendeléseket.

Szakszerűen megszerkesztett szöveg, valamint professzionális, vonzó HTML-sablon a hírlevélhez. Abban is segítünk, hogy mikor küldje a levelet.

A Kreatív Kontroll most az alábbiakat vállalja:

  • Online marketinges által megszerkesztett hírlevélszöveg
  • Nyelvi lektor által ellenőrizve
  • Egyedi hírlevélsablon
  • Tanácsadás

A teljes csomag pedig nagyon olcsó: mindössze 9870 forint. A Kreatív Hírlevélírás megrendelése az alábbi linken lehetséges: hírlevél olcsón.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá