Reklámajándék

Reklámajándék emblémázva rövid határidővel az ország egész területére. A kiválasztott ajándéktárgyra, az ön által megadott grafikát, logót elhelyezzük. Semmi más feladata nincs a megrendelt reklámajándékokkal kapcsolatban. Oldalunkon több mint 10 000db reklámajándékból válogathat, információkkal, emblémázási megoldásokkal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy a legtökéletesebb reklámajándék készülhessen el.

A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, a promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét.
Ehhez nyújtjuk segítségünket, ön kiválasztja a termékeket, átadja számunkra a grafikát amivel emblémáztatni szeretné ajándékát, megbeszéljük a részleteket és ön hátradőlhet. A legnehezebb feladaton ön már átesett. A kiválasztott reklámajándékot, mi megrendeljük, átvesszük, emblémáztatjuk, és kérésre az ön irodájába vagy telephelyére szállítjuk.

Ha tanácstalan az ajándékozási szokásokról akkor kérje személyes tanácsadásunkat, amin kollégánk termékmintákkal, katalógusokkal felvértezve a legmegfelelőbb ajándékot, és ajánlatot tudja átadni. Érdemes oldalunkat folyamatosan követni az éppen aktuális akciók, információkért.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá