Reliefkészítés

Relief és a CNC kapcsolatából eredő 21. századi faragó, domborműkészítő mesterek vagyunk. Modern technikával, Pc segítségével és CNC-vel készítünk domborműveket.
Munkáink között találhatóak még, gravírozás, habvágás, kontúrmarás és3D-s fényképgravírozás is.

Bármilyen alapból tudunk 2.5D modellt rajzolni, amit sokféle anyagba marhatunk ki. Az anyagok lehetnek, fém, fa, kőzet, gipsz, hab és üveg. Öntőmintát is készítünk, amit igény szerint, az általunk használt anyagokkal tudunk kiönteni. Csokival való öntés esetén ehető domborművet kapunk. Formatervezet pudingot is készítünk egyedi öntőmintáinkkal.
Intarziakészítéshez is értünk. Gépparkunkba lévő speciálisan építet gépeink között található olyan is, amellyel, a már lerakott parkettába vagy akár a helyén lévő ajtóba, kapuba is el tudjuk végezni marásunkat.

Marásainkat szükség szerint lézerrel is el tudjuk végezni. Újraértelmeztük a CNC gép használatát és megszületett legújabb újításunk, a speciális festékkel és CNC-vel való levélírás. Ezáltal egyedi és exlusiv leveleket készíthetünk. Kódexet is gyorsabban írunk, mint a régi kódexírók. CNC gépeinkkel a legegyedibb dísztárgyak készíthetőek el, csak a fantázia szab határt.
Relief címerkészítetésre nagy árengedményt adunk. A CNC technológiákkal, CAD-CAM rendszerekkel ismerkedőknek, hasznos leírásokkal próbálunk a segítségükre lenni.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá