Relokációs ügyintézés

EST (Expatriates’ Services Trust) egyike Magyarország első relokációs szolgáltatásokat nyújtó cégeinek. Professzionális, tapasztalt csapatával relokációs és idegenrendészeti szolgáltatásokat nyújt magánszemélyek, multinacionális, valamint magyar vállalatok számára.  Több nyelven beszélő, szolgálatkész munkatársaink mögött sok éves tapasztalat áll. Hatékony, proaktív módon intézzük az ügyeket, ezért az áttelepülés folyamata a lehető legrövidebb időn belül zajlik le. Gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink folyamatosan tájékoztatva legyenek a relokációs folyamat során annak érdekében, hogy költözésüket a lehető legjobb módon tudják megtervezni.

Szolgáltatásaink:

Idegenrendészeti szolgáltatások:

Az idegenrendészeti folyamatok során az adminisztrációs munkát maximális mértékben átvállaljuk a humánpolitikai munkatársaktól.

Munkavállalási és tartózkodási engedély beszerzése

Üzleti vízum beszerzése:

A leghatékonyabb módon intézzük, lehetőleg meghatalmazva az ügyfél jelenléte nélkül, segítünk dokumentumok megfelelő kitöltésében.

Magyar jogosítvány beszerzése:

Segítünk a jogosítvány meghosszabbíttatásában és a jogosítvány cseréjében magyar vezetői engedélyre.

Adókártya beszerzése:

Gondoskodunk arról, hogy az adószámot megkapd (a Magyar Adóhivatal tanúsításával) sokkal korábban, mint ahogy az adókártya postán megérkezne.

Európai egészségbiztosítási kártya beszerzése:

Amennyiben EU állampolgár, vagy magyar munkatársad még nem rendelkezik Európai egészségbiztosítási kártyával.

http://www.expatserv.hu/hu

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá