Rendszergazda szolgáltatás irodáknak

Nem tud e-mailt küldeni? Lassú a számítógépe? Vírusos a pc-je? Nem érti, amit a rendszergazda magyaráz Önnek? Egyéb informatikai gondja vagy kérdése van?

Ha ilyen és ehhez hasonló problémái vannak, akkor Önnek a Hunet Kft rendszergazda szolgáltatásra van szüksége, ahol emberi nyelven kommunikálnak és oldják meg a problémáikat. További információk érdekében látogassa meg a www.hunetkft.hu oldalt és kérjen ajánlatot! Legyen Önnek Windows vagy Linux alapú hálózata, problémáit megoldjuk.

Több, mint 16 év tapasztalata, számtalan elégedett ügyfél és csak működő informatikai hálózat. Ha Ön is olyan informatikai rendszert szeretne, amivel nincsenek problémái és nyugodt lehet annak működéséről. Ha kérdése van, akkor szakszerűen, de érthetően kap válaszokat, akkor Önnek a Hunet Kft rendszergazda szolgáltatására van szüksége! Olyan, mintha saját alkalmazott végezné a feladatokat, de nem kell egy munkavállaló terheit fizetnie!

További információkért klikkeljen ide!

Egyéb tevékenységek: hardver és szoftver értékesítés és szerviz, internet szolgáltatások, web programozás, számítástechnikai tanácsadás, informatikai konzultáció, hálózati kábelezés. Bármilyen informatikai kérdésben szívesen állunk rendelkezésére!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá