Részt vettél már egy Aviva torna tanfolyamon Budapesten?

Az egészség megőrzése mindig több tényezőtől függ. Nem mindegy, mi kerül az asztalra, de a rendszeres testmozgás is kiemelt jelentőséggel bír. Mindez azonban mit sem ér, ha nem tanulod meg saját testedet kezelni és nehezen teremtesz kapcsolatot annak természetes funkcióival. Az öngyógyító folyamatok beindulása, a megelőzés és az egészség helyreállítása érdekében is remek választás lehet az Aviva torna, melyet nem csak nők számára javasolnak a szakemberek.

De miről is szól tulajdonképpen ez az egész? Milyen problémák esetén érdemes a tanfolyam kínálta előnyökhöz fordulni? Ha még nem próbáltad ki soha az Aviva tornát, a valtozasmuhely.hu weboldalon megnézheted, hogy miből állnak ezek a gyakorlatok. A torna eredményesen alkalmazható nőgyógyászati és urológiai betegségek esetében, de a hormonális eredetű problémák alkalmával is szép eredménnyel használható az. Nem csak az ideális testkép kialakítása a cél, hanem a helyes légzés elsajátítása mellett a táplálkozási és életmód tanácsok is szerves részét képezik mindennek.

A tornagyakorlatok elsajátításával és rendszeres gyakorlásával serkenthető a vérkeringés, aktiválhatóak a belső elválasztású mirigyek, és persze az izomzat is erősíthető. A bőrfelszíni reflexpontok stimulálása szintén olyan lényeges terület, amelynek köszönhetően a közérzet hosszú távon is jobbá válik és a nőiség is megélhető a maga teljességében. S hogy milyen betegségek esetén éri meg a természetes gyógymód irányába fordulni? Az Aviva tornának köszönhetően egyensúlyba hozható a hormonháztartás, tehát minden olyan esetben jó választás lehet, amikor a hormonok nem megfelelően látják el feladatukat.

Nem csak a menstruációs fájdalmak enyhíthetőek, vagy segíthető elő a peteérés, de a pajzsmirigy alul- és túlműködés esetén is javasolt a megoldás. A sokakat érintő, gyakran hormonális eredetű súlytöbblet kapcsán is nagy segítséget jelenthet a torna, ezzel elősegítve a plusz kilóktól való megszabadulást. A rendszeresen végzett torna hozzájárulhat az egészséges mindennapok megteremtéséhez és egy egészen másfajta életszínvonal megteremtéséhez. A hagyományos orvostudomány mellett érdemes esélyt adni a természetes megoldásoknak, melyek szintén gyógyírt hozhatnak a szervezet számára.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá