Scorbis, az okos portál

Taníts, tanulj online! Tanulj a Scorbis oldalán megtalálható magántanároktól az ország legkorszerűbb virtuális tantermében, akár otthonról. Biztosítjuk neked a modern környezetet. A virtuális oktatás segítségével időt és energiát takarítasz meg.

Az ország legkorszerűbb online tanár – diák portálja. Egy olyan közösségi oldal és tudásbázis egyben, ahol amellett, hogy az ismerőseiddel találkozol, megtalálsz minden olyan oktatással, diák- és tanárélettel kapcsolatos információt, amelyre a mai világban szükséged lehet.

Legfőbb feladatunknak érezzük kiterjeszteni, szervezettebbé tenni az online oktatás és segítségnyújtás folyamatát a Scorbis keretein belül, mely természetesen párhuzamosan működne a már jól bevált iskolai rendszerekkel. Így nem annak kiváltása, hanem széles körben elterjedt kiegészítése a cél.

Célunk, hogy segítsünk a továbbtanulásban, kapcsolatok kialakításában. Lehetőséged lesz ösztöndíjak, pályázatok figyelésére, nyomon követésére. Segítünk, hogy az itt – vagy már – megszerzett tudásodat megfelelően alkalmazd.

Emellett a megfelelő működés szempontjából közösségi oldalunk elengedhetetlen szereplői – a teljesség igénye nélkül – az oktatási intézmények vezetői, munkatársai, a tanárok, a diákok szülei és maguk az intézmények is.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.