Spirituális Választerápia

Mire jó ez a módszer?

Tudatalatti titkok és blokkok feltárására hipnózis nélkül. A Spirituális Választerápia (SVT) egy olyan praktikus módszer, mely felszabadít a tudatalattiban rejtõzõ (egyébként nehezen hozzáférhetõ) negatív programozástól, energiától és hiedelemtõl. Elvágja a múlthoz kötõdõ szálakat, hogy így – szabadságot teremtve bennünk -, a régi berögzülések helyett új választásokat hozzunk, melyekkel harmonikusabb és boldogabb életet élhetünk.

Az SVT eljárását alkalmazva könnyedén, gyengéden, mindenféle fájdalmas élmény átélése nélkül tudjuk törölni a múlthoz kötõdõ energiákat és érzéseket, rendkívül gyorsan és hatékonyan. Az SVT segítségével képesek vagyunk újra kapcsolatba kerülni igazi lényegünkkel, hogy a gyógyulásunk minden szinten megvalósulhasson.

Egy SVT-tanácsadáson – mely általában 1 órát vesz igénybe – egy élethelyzetet, témát tisztítunk (pl.: párkapcsolati problémák) a tudatfelettes segítségével.

Miért érdemes megtanulni az SVT-t?
Az SVT módszerének megtanulásával képes leszel felderíteni előző életeid és a tudatalattid titkait, megszabadulni a negatív programozástól és blokkoktól, melyek gátolják az élet harmonikusabb megélését. Az SVT-vel minden negatív programot ki lehet törölni és pozitívval felcserélni, legyen akár párkapcsolati, munkahelyi, gyereknevelési (vagy gyerekvállalási), akár egészségügyi a probléma.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá