Stabilizált vagy stabilizálatlan tápegységre van szükségem?

Ha neked van egy számítógéped, ami már gyakran lefagy esetleg semmi előjel nélkül csak kikapcsol és ezt eddig nem tette valószínű, hogy az áram ingadozass miatt történik ez. A számítógépek ugyanis köztudott hogy nagyon érzékenyek az ilyen típusú áram ingadozásra az ő tökéletes működéséhez feltétlenül szükség van tápegységre.

A tápegység egy olyan készülék mely a bemenő áramot mely behalad, a készülékbe átalakítja, olyanná melyet az ilyen elektromos készülékek megkívánnak. Nos, neked akkor a stabilizált tápegységre van szükséged. A tapegysegaruhaz.hu weboldalon választhatsz, magadnak számos ilyen készülék közül itt találsz fekete és fehér színűt, fontos megjegyezni az idei évben a fekete a menő. Nem sokára tervezzük a rózsaszín ilyen típusú készülék piacra dobását mivel nagy az érdeklődés utána.

Ez az oldal több éve áll jó kapcsolatban Kína egyik legfontosabb multinacionális vállalatával kiknek ők biztosítják a működésükhöz szükséges tápegységeket, nekik is inkább a stabilizált tápegységre van szükségük, mivel gondoljunk csak bele, mi található egy bevásárló központban? Televízió, számítógépek, hűtők, kasszagépek és még sorolhatnánk! Ezeknek mindnek stabil áramra van szükségük ahhoz, hogy gond nélkül dolgozzanak, működjenek. Ezeket a tápegységeket már 3900-ért is megkaphatják néhány példa: Mean Well RS-150-12 150W/12V/0-12,5A – ezt használja ez a kínai cég is-, de még nagyon jó minőségű a Mean Well LPV-35-12 35W/12V/0-3A is. Fontos elmondani ezekre a tápegységekre két év garancia jár, de természetesen ez az oldal rendelkezik saját szervizzel is, de ezekre nem lesz szükséged. Ezeknek a készülékeknek nem szokott műszaki, vagy egyéb problémája lenni, hibátlanul végzik munkájukat.

Azt sem szabad szem elől téveszteni, hogy mielőtt vásárolnánk, jó ha körülszaglászunk. A tapegysegaruhaz.hu oldalon szakmai tanácsot is adnak, ez nagy előny a termék és márka kiválasztásában.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá