Star-Montain Strong Angol véreb – Bloodhound – Kennel

Célunk, hogy az angol véreb,  más néven  Bloodhound, kutya  fajtát megkedveltessük az emberekkel, és eloszlassuk azt a tévhitet, miszerint a véreb vérengző kutya. Végre egy olyan fajta “akit”,  nem azért szeretünk, mert megkergeti a postást, vagy, mert státuszszimbólum. Őt önmagáért lehet szeretni. Valójában egy kutya bőrébe bújt macska, aki bármikor képes szeretni, bújni, gazdájának ölébe mászni és mindent elkövetni, hogy a család közelébe legyen.

Az angol véreb jóindulatú, barátságos, kiegyensúlyozott idegrendszerű kutya. Nagyon szereti az embereket és más kutyákat is, ami viszont kissé hátrány ezeknél a kutyáknál, hogy olykor makacsok és önfejűek.
A gyerekeket nagyon kedvelik, a legnagyobb fokú molesztálást is elviselik.

Az angol véreb világhíres kitűnő szaglásáról, s éppen ezért nem csupán vadászatokon használják, mint eredetileg régen, hanem előszeretettel alkalmazzák a rendőrségnél nyomkövető kutyaként.

Sok gondoskodással jár minden állat, így a kutya is. Mint állattenyésztő tudom jól, hogy nagy felelősség a kutyatartás, de minden család kicsit csonka e nagyszerű teremtmény nélkül.

Kérem jöjjön velem egy virtuális sétára a Star-Mountain Strong Kennelben és tekintse meg Angol véreb (Bloodhound) kutyáinkat.  A Kennel weboldala:   http://www.star-mountain.eu

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá