Szalagfüggöny közvetlenül a gyártótól

Szalagfüggönyök és szalagfüggöny alkatrészek készítésével, árusításával és szerelésével foglalkozik az Euroland néven a 90-es évek elején alakult Kft. Internetes oldalukra kattintva, az érdeklődők pontos tájékoztatást kapnak a szalagfüggönyök tulajdonságairól, olvashatnak a különböző beépítési módokról és az ablakok típusaitól függő kialakítási lehetőségekről, válogathatnak számos textil és színmintából.

Ha megtalálták a számukra megfelelőt, a weblapon található adatlap kitöltésével árajánlatot kérhetnek a cégtől. Ezt követően a cég munkatársai telefonon vagy emailben felveszik a kapcsolatot a megrendelővel és egy alkalmas időpontban pontosítják a megrendelés adatait a helyszínen. A vevő által rendelt szalagfüggönyt a cég rövid határidő vállalásával gyártja le és 24 hónap jótállást ad rá teljes körűen. A Kft. foglalkozik továbbá árnyékolástechnikai szakemberek oktatásával 1995 óta. Elkészítettek egy szakirányú oktatási tematikát és kidolgozták a vizsgáztatás és a modulvizsgáztatás felépítését és kérdéseit a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) felkérésére.

Az OKJ-s képzésükön végzett hallgatók, Európa szerte bárhol vállalhatnak munkát. A cégről bővebb tájékoztatást kaphatnak a www.szalagfuggony.net oldalon.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá