Számlázó program ingyen!

Ez a számlázó program ideális választás lehet kezdő vállalkozásoknak.  Ingyenes változatban már teljesen használható, nincsenek meg a jellemző idegesítő korlátok sem. Nagyon profi számlaképek közül választhatunk és számlakiállítás közben megjegyzi a megadott adatokat, így következő alkalommal már lényegesen gyorsabb a számla kiállítása. Arra is van lehetőségünk, hogy akár több korábban elkészített számla alapján készítsünk el egy újakat, így minimalizálva a számlakészítéshez szükséges munkát.

A több tízezer felhasználó jelzi a rendszer kiforrottságát, stabilitását. Nem kell elszállásokkal, adatvesztésekkel bajlódnunk, tökéletesen teszi a dolgát.

Mivel ez egy kicsi és nagyon egyszerű felépítésű számlázó program, arra is van lehetőségünk, hogy akár egy pendrive-ra telepítsük és ott használjuk, ahol épp szükségünk van rá.

Attól sem kell tartanunk, hogy a fejlesztő megszűnik vagy abbahagyja a számlázó program fejlesztését, hiszen az ingyenes szoftverhez megvehető bővítések értékesítéséből van bevétele.

Olyan kiegészítéseket vehetünk, amelyek révén például díjbekérőket, szállítóleveleket nyomtathatunk, többnyelvű eurós számlát állíthatunk ki, logót tehetünk a számlákra vagy épp a kintlevőségeinket követhetjük. Lehetőségünk van arra is, hogy a weboldalunkon létrejött rendeléseket egyszerűen letöltsük és számlázzuk a programmal.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá