Szerver webáruház tanácsadással egybekötve

Mire jó egy szerver webáruház? Nagyon sok előnye van, vegyük például azt, hogy egy online szerver webáruházon keresztül sokkal olcsóbban beszerezhetők a minőségi szerverek, ráadásul kényelmesen, otthonról lehet megvásárolni őket, hosszas utánajárás és keresgélés nélkül. Nem csak szervereket, de szerver kiegészítőket, szoftvereket és más hasznos dolgot is megtalálhatunk egy helyen.
Sok webáruházat néztem végig, mert szükségem volt egy új szerverre, néhány kiegészítőre, sőt egy kis pluszra is, néhány jó tanácsra. A napokban találtam rá egy nagyon jó oldalra, ahol DELL, Fujitsu, HP és IBM szervereket és kiegészítőket lehet meglepően jó áron vásárolni. Az új szervereken kívül, akár használtakat is be lehet szerezni a szerverdiszkont.hu oldalról. Sok ilyen webáruház létezik manapság, mégis úgy döntöttem, hogy én a fentebb említett oldalt választom, hiszem mindezek mellett IT mérnöki tanácsadást is igényelhetek, ha segítségre lenne szükségem. Nem gyakran szoktam dicsérni valamit, de ez az oldal tényleg nagyon megtetszett, ezért is osztom meg tapasztalatimat.
Az elején bevallom kerestem a hibát, hisz ez mind túl szép, hogy igaz legyen, majd tovább böngészve az oldalon, észrevettem, hogy azért ilyen kedvezők az áraik, mert diszkont áron szolgáltatják a termékeiket, amelyekre természetesen garancia is jár. Nem csak vásárlás szempontjából érdemes ellátogatni az oldalra, hanem a sok hasznos szakmai információ miatt is, amelyek nagy segítséget jelenthetnek azoknak, akiknek kérdései lennének. Csak ajánlani tudom a szerverdiszkont.hu online szerver webáruházat, ha új vagy használt szerverekre, kiegészítőkre vagy pedig szakmai tanácsadásra lenne szüksége. Nekem bevált.
Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá