Szolgáltatások, szakemberek gyűjteménye

Szolgáltatások és szakemberek széleskörű adatbázisa. Gyors és egyszerű keresés az adatlapok között, a tagok részletes, felhasználó barát adatlappal rendelkeznek. Amennyiben Ön igénybe vette valamely vállalkozás ajánlatát, úgy azt értékelheti ezzel is segítve a többi felhasználó döntését.

Nincs kedve keresgélni a megannyi cég között? Semmi gond, ajánlatkérő felületünkkel egy rövid űrlapot kell kitöltenie és azok alapján felkeresik Önt a cégek (kizárólag az adatbázisunkban megtalálhatóak) ajánlatukkal. Facebook adatlapja integrálásával a lehető legkönnyebben tud regisztrálni és igénybe venni oldalunk szolgáltatásait.

Használja ki oldalunk előnyeit, hiszen a mások által írt értékelések nagy mértékben segítheti a döntését, az ajánlatkérésekkel meg kitudja választani a legoptimálisabb céget a feladat elvégzéséhez. Rendszeres ellenőrzés alatt állnak a tagok, így nagy valószínűséggel az adatok, elérhetőségek mind valósak lesznek. Természetesen számítunk az Önök segítségére is, hogy a vállalkozók törekedjenek adatlapjaik naprakészségére. Bízunk benne, hogy megtalálja a megfelelő céget, vállalkozást arra, hogy problémáit, igényeit a lehető legjobb minőségben kielégítse. További tájékoztatást oldalunkon talál, ahol megoldást is talál.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá