T3 Stúdió – Tini Törpök Tanodája Oktatási Stúdió

Újbuda (Budapest, XI. kerület) frekventált részén, Kelenföld Központ és Etele tér közötti szakaszon, kiváló tömegközlekedési útvonalon működő iskolánk elsősorban kis- és középiskolás diákok matematika és angol nyelv korrepetálása, tanítása céllal alakult.
A T3Stúdió – Tini Törpök Tanodája gyermekek oktatására, korrepetálására létrehozott intézmény, amelynek fő célja, hogy az iskoláskorú gyermekeknek nyújtson segítséget a főtantárgyak (matematika, fizika, angol, majd későbben német) ismereteinek mélyebb elsajátításában, megértésében, a vizsgákra (az évközi dolgozatoktól kezdve a felvételiig, nyelvvizsgáig) való felkészülésben. Szervezési módszerünkkel arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot és személyre szabottságot biztosítsunk a diákoknak. Csatlakozni bármikor lehet, nem kell csoporthoz igazodni, szakképzett pedagógusaink pedig a diákok egyéni igényeihez és tudásszintjéhez igazított tananyag alapján irányítják a képzést.

Az óvodás korosztálynak ajánljuk a játékos, zenés gyerekangol tanfolyamunkat, aminek keretében barátságos, játszóházi hangulatú környezetben ismerkedhetnek meg a legkisebbek az angol nyelvvel. Továbbá az óvodás és kisiskolás (4-14 évig) korú gyerekek kreatív műhelyünkben betekintést nyernek az egyes művészetekbe, kipróbálhatják és fejleszthetik tehetségüket a rajz, festészet, szobrászkodás, kreatív alkotás, tervezés, stb. témakörökben.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá