Telekommunikációs szolgáltatások nagyvállalatoknak

A UPC Business üzletág 2005-ben a Monor Telefon Társaság és a UPC önálló ágazataként jött létre, egyesítve a hagyományos réz, réz-optikai és koaxális megoldásokat a high-tech IP alapú szolgáltatásokkal. A technológiák előnyös ötvözésével lehetővé vált, hogy olyan, akár egyedi igényekre szabott megoldásokat kínáljon a nemzetközi piacon, amely kimondottan az üzleti szféra igényeit szolgálja.
A UPC Business a hazai piac egyik vezető távközlési szolgáltatójának üzletágaként, kiváló minőségű hang- adat- és internet szolgáltatások széles választékát kínálja nagykereskedelmi partnerei részére. Cégünk már 1994 óta nyújt bérelt vonali megoldásokat partnerei részére, míg 2001-től hívásvégződtetés és tranzit szolgáltatással bővítette portfólióját.
Ennek alapját országos redundáns optikai gerinchálózatunk mellett, – mely Budapesten és a vidéki nagyvárosokban SDH, illetve MetroEthernet alapú, gyűrű elrendezésű, – a páneurópai hálózat és számos belföldi és nemzetközi carrier szolgáltatóval való összekapcsolódásunk adja. Ez az infrastruktúra biztosítja számunkra, hogy a belföldi piacon túl a Föld bármely pontja szolgáltatási területünk.

Partnereink részére 7/24 hibabejelentő és ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Kérjük, nagykereskedelmi szolgáltatásainkat érintő további információkért keressen minket az oldalon szereplő elérhetőségen.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá