Termelői házhozszállítás Magyarországon

Elkészítettük Magyarország első termelői webáruházát, a www.parasztnet.hu-t, ahol a házhozszállítást vállaló termelőktől a fogyasztók közvetlenül rendelhetnek.

A regisztrált termelők beállíthatják, hova és mikor szállítanak, valamint feltölthetik termékeiket. A lakcímükkel regisztrált vásárlóknál pedig megjelennek a hozzájuk szállító termelők, akiktől vásárolhatnak.

Célunk a kistérségi kereskedelem fellendítése: a gazdálkodók anyagi helyzetének javítása a közvetlen értékesítés lehetőségével, valamint a fogyasztók ellátása ellenőrizhető helyről származó, minőségi termékekkel.

Tapasztalatunk szerint a házhozszállítás nemcsak a vásárlóknak kényelmes, de a termelőknek is sokkal kellemesebb megoldás: a szállítás időpontját ütemezhetjük halaszthatatlan munkáinkhoz, ezzel kapcsolatban a fogyasztók nagyon megértőek. Kevésbé vagyunk kitéve az időjárás viszontagságainak, mint egy piacon, és előre tervezhető az előkészítendő áru mennyisége is.

A rendszert sok éves, a témában méhészként szerzett tapasztalatunk alapján olyanra szabtuk, hogy a rengeteg termelői munka közepette minimális terhet jelentsen a gazdáknak ez az értékesítési forma. Reméljük, hogy honlapunk által a legtöbb településen mindenki számára elérhetővé válik a jó minőségű méz, tejtermék, zöldség, gyümölcs és sok más élelmiszer.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá