Tiszta Lélek Műhely

A Műhely célja, hogy helyet, teret, energiát, módszereket, lehetőségeket biztosítson azoknak a nyitott, bátor, vállalkozó szellemű úton járóknak vagy útkeresőknek, akik célul tűzték ki, hogy

  • A tiszta / isteni lényüket kibontakoztatják, előhozzák, megélik a mindennapokban;
  • Pozitívan és tudatosan használják a mindenkiben meglévő teremtő erőt;
  • És vállalják ehhez a folyamathoz az önmagukon folytatott munka minden velejáróját, szépségét, örömét, boldogító pillanatait, valamint a nehézségeit, a hullámvölgyeit: a mélységeit és a magasságait is.

Biztonságos, támogató, bátorító segítséget találnak itt a tisztulni, oldódni vágyók, hogy felismerjék és lebontsák a saját falaikat, félelmeiket, fájdalmaikat; a fölös, már túllépett korlátaikat, régi mintáikat.

Továbbá a hasonló érdeklődésű, nyitott emberek itt egy olyan közösségre találhatnak, ahol nem érzik magukat “különc” gondolkodásúnak, ahol elmondhatják, megoszthatják a meglátásaikat, tapasztalásaikat, élményeiket; kérhetnek véleményeket, segítséget.

A Műhelyben elérhető módszerek, programok segítenek a változásra, változtatásra elszánt embereknek, hogy a földi lényükkel, az egojukkal rátaláljanak a valódi céljukra, saját igazságukra, hitükre, a saját Útjukra, a bennük lévő szeretetre és boldogságra; ezáltal összhangba, harmóniába kerüljenek a tiszta Önmagukkal és a Világgal.

Mindenkinek kívánok elegendő erőt, energiát, bátorságot, türelmet, kitartást, szeretetet, bölcsességet, hogy felismerje, elfogadja, vállalja és megélje a saját Útját, ami a saját tiszta lelkéhez, a lelke kincseihez, a boldogságához vezeti el!

www.tisztalelekmuhely.hu

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá