Tudta, hogy felnőtt szálloda Magyarországon is van?

A hotelszoba foglalások száma jelentősen növekedni látszik a tavasztól őszig terjedő időszakban. A napsütés arra csábít, hogy felfedezzünk még ismeretlen helyszíneket és hódoljunk a wellness élmények kényeztető jellegének. De vajon mennyiben jut érvényre mindez akkor, ha sikítozó, a medencébe ugráló gyerekekkel kell megosztanunk a választott hotel közösségi tereit? Sokan vannak, akik kifejezetten az olyan szálláshelyeket részesítik előnyben, amelyek felnőttbarát jelzővel vannak ellátva. Ilyennel már hazánkban is találkozhatunk, az érdeklődés pedig töretlen a lehetőség iránt.

 

Az olyan szállodák weboldalain, mint az erlavilla.hu, megnézheti, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt egy felnőtt szálloda Magyarországon. Nem véletlen választják egyre többen ezt a formáját a pihenésnek, ugyanis csendes, nyugodt kikapcsolódást kínálnak a felnőttbarát hotelek. A párok romantikus céllal részesítik előnyben a lehetőséget. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szülői szerepnek is csak úgy lehet maximálisan megfelelni, ha közben a párok közötti harmónia, férfi-nő viszony is rendben van. Néhány kettesben töltött romantikus nap ehhez remek választás lehet. Idősek és üzletemberek is egyaránt szívesen választják a megoldást, hiszen a gyerekzsivaj nem mindig számít pozitívumnak.

 

Gyakran előfordul a hagyományos wellness hotelekben, hogy nincs mód a nyugodt pihenésre még a medencékben sem, mert a gyerekek hangosak, fröcskölnek, szaladgálnak, ezzel megakadályozva a relaxálást. Nincs ez másként étkezés kapcsán sem, hiszen a síró, unatkozó és emiatt rosszalkodó csemetéknél aligha képzelhető el idegesítőbb aláfestést, mely sajnos a legnívósabban kitálalt étel elfogyasztását is rémálommá teheti. A felnőttbarát hotelek kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy a felnőttek számára nyugodt elvonulást biztosítsanak, méghozzá olyan környezetben, ahol minden a kikapcsolódásról szól.

 

A gyermekek életünk fontos részét képezik, és a legtöbben elképzelni sem tudják jövőjüket nélkülük. Tény azonban, hogy vannak olyan alkalmak, amikor szükség van egy kis szünetre a gyereknevelés zűrzavarából. A felnőttbarát szállodák már hazánkban is megtalálhatóak, és szemmel láthatóan nagy igény mutatkozik feléjük. A nyugodt környezetben töltött napok után egészen kicserélve lehet visszatérni a mindennapi mókuskerékbe, és ez a fajta lelki harmónia a szülőként megélt szerepekre is jótékony hatással lesz.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá