Vásárolj Antikváriumban

Vásárolj Te is antikváriumban, hiszen számos, máshol nem található akcióban és kedvezményben lehet részed. Egy antikváriumban azokat a könyveket, amelyek a könyves boltokban nem találhatóak, vagy nagyon drágák, könnyedén és olcsón megvásárolhatod.
Többnyire régi kiadású könyvekkel találkozhatsz, de természetesen újabb kiadásokkal is összefuthatsz a böngészés során. Tehát a széles választék garantált.
Többször előfordult már az, hogy valaki nem találta kínálatunkban a kiválasztott könyvet. Nem kell pánikba esni, vedd fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink bármelyikén és Mi vissza szólunk neked, amint megszereztük a könyvet.
Ezzel nincs vége a remek kedvezmények sorának. Amennyiben a webes boltunkon keresztül vásárolsz, úgy lehetőséged nyílik arra, hogy két vásárlásért csak egyszer fizess. Az első vásárlásod értékét odaadjuk neked egy kupon formájában és ezt a következő alkalommal felhasználhatod. Az  általad rendelt könyveket vagy képregényeket házhoz is szállítjuk, amelynek költsége igen jutányos, de lehetőséged nyílik ingyenes, személyes átvételre a Pick-Pack pontokon. Várunk téged a Múzeum körúti boltunkban is, ahol régi könyveidet szívesen megvásároljuk, illetve az internetes rendeléseket ingyenes átveheted.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá