Weblapok készítése Debrecenben

A Honlapsiker különböző profilú vállalatok honlapjainak az elkészítésével foglalkozik. Egy céges honlap segítségével lehetősége nyílik arra, hogy új ügyfeleket szerezzen, párbeszédet folytasson velük, valamint könnyebben megismerje igényeiket. Mindezek mellett weblapja állandóan elérhető lesz ügyfelei számára, mivel a Honlapsiker honlapok olyan Sun szervereken futnak, amelyek 99,9%-os rendelkezésre állást biztosítanak.

Honlapja mellé még havi rendszerességű látogatottságot mérő statisztikát és egy könnyedén használható tartalomkezelőt is kap. Az eredményekből megtudhatja, hányan látogatták meg újonnan honlapját, továbbá, hogy milyen forrásból érkeztek az oldalára.

Ezekből az adatokból következtetéseket lehet levonni arra vonatkozóan, pontosan hány látogatót köszönhetünk az egyes reklámoknak. A tartalomkezelő pedig segít abban, hogy weblapját HTML-tudás nélkül is frissíteni, szerkeszteni tudja. Használata nagyon egyszerű, ugyanis kezelőfelülete nagyon hasonlít a szövegszerkesztőkéhez, így minden friss hírről, információról azonnal tájékoztathatja vásárlóit.

A tartalomkezelővel képeket és YouTube videókat is elhelyezhet honlapján. A Honlapsiker weblapok könnyen elláthatóak új funkciókkal is. Egy szavazás, vagy űrlap által nagyon olcsón végezhet piackutatást, kérheti ki ügyfelei véleményét.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá