Zsiráf Ingatlaniroda Budapest

A Zsiráf Ingatlaniroda Budapest, a főváros és környékén közvetít eladó lakásokat, házakat, telkeket és üzlethelyiségeket.
A nagy ingatlanközvetítő franchise hálózatoknál szerzett professzionális tapasztalatokkal, de az ottani hibákat kijavítva, és a kis irodák előnyeivel egyesítve működik, ügyfélközpontú ingatlanközvetítő cégünk.
Operatív központként is szolgáló ingatlanirodánk Budapesten, azon belül is Újpest központjától pár perc sétára található.
Weblapunkon ingatlanügyekkel kapcsolatos hasznos adatokat és információkat is megtalál amelyek megkönnyítik mind az eladók, mind a vevők dolgát. A budapesti ingatlanok négyzetméter ár statisztikái is megtalálhatóak honlapunkon, területi bontásban. Mindezek mellett az ingatlanpiac híreiből is szemezgethet az oldalra látogató.
Honlapunkon elolvashatja etikai kódexunket, amely alapján ingatlanközvetítői munkánkat végezzük nap mint nap, az Önök megelégedése érdekében.
Weblapunkon keresztül egy egyszerű űrlap kitöltésével és elküldésével, regisztrálhatja eladó ingatlanát, illetve megadhatja ingatlankeresési feltételeit.
Cégünk partner ügyvédje, jogi tanácsadással tudja segíteni a biztonságos ingatlan adás-vételt.
Ingatlanirodánk építészmérnöki támogatással, műszaki kérdésekben is Ügyfeleink rendelkezésére áll.
Ingatlan értékesítés előtt áll? Ingatlant szeretne vásárolni?
Célunk az ügyfelek széleskörű kiszolgálása. Forduljon hozzánk bizalommal!

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.