PR cikk beküldés

1. Ingyenes cikk elhelyezés:

A cikk beküldés a Drapp.hu oldalra továbbra is ingyenes.

További ingyenes hirdetési lehetőség az internetes áruház webshop gyűjtemény: egy olyan általános katalógus amely webshop oldalakat gyűjtő lapként indult és kinőtte magát az általános kategóriában is. Bármilyen oldalt beküldhetsz amely megfelel a szabályoknak. A bekerüléshez a minimum 150 szavas cikk kell.

2. PRÉMIUM (fizetett megjelenés):

A releváns tartalom mellett megjelenő hirdetésre egyre nagyobb az igény, erre a legjobb módszer a promóciós anyag, a PR cikk.

Milyen oldalakon érhető el PR megjelenés?

A fizetett hirdetés megjeleníthető aktívan frissített, nagy gyakorisággal indexált, régi, több mint 10 éves hírportálokon. Ezek cég, termék vagy szolgáltatás bemutató cikkek, amelyeket profi szövegírók írnak vagy igény szerint a hirdető küld el. Képet, videót, telefonszámot, egyéb elérhetőséget vagy akármi más promóciót is tartalmazhatnak.

Ezen híroldalak folyamatosan egyedi, nem fizetett tartalommal frissülnek (melyek nem tartalmaznak telefonszámot, linket, címet vagy egyéb reklámot). Emellett néha kikerülnek hirdetői cikkek is.

A látogatószám változó, mivel több portál is felmerülhet hirdetési helyként. Egy-egy jól megírt cikkel könnyen szerezhető több száz organikus klikk és akár lefedhető vele egy fontosabb longtail kulcsszó a Google keresőben.

Mennyibe kerül mindez ( médiaajánlat és árak )?

Az ár nagyban függ attól, hogy pontosan milyen jellegű oldalra szeretne kikerülni a hirdető. Főoldali megjelenéssel, akár egyszeri nettó 4000 Ft-os hirdetési áron kikerülhet egy cikk. Részletes médiaajánlat és árak e-mailben.

Hol lehet érdeklődni a PR cikk megjelenésről?

A viszontlink@drapp.hu email címen. Bővebben a PR cikkekről és a megjelenésekről itt olvashat.