Ajándék ötlet óvodás, kisiskolás gyerekeknek

LOGI-VÁR kreatív fajáték magyar fejlesztésű és gyártású termék.
Az építőjáték három különböző hosszúságú (26cm, 14.5cm, 9cm) natúr gerendaméretet tartalmaz. Gyerekek háztető építéséhez használhatják a csomagonkénti 2db. kisebb és 2db. nagyobb háromszöget.

LOGI-VÁR logikai várépítő játék egyedi tulajdonsága :

– Készségfejlesztő játék három gerendamérete egymással kompatibilis. Az építőelemek véletlenszerűen, a bemélyedések kialakításának köszönhetően akár lapjával is könnyen egymásba illeszthetők.
– Natúr építőjáték tűzfal elemeken kívül nem tartalmaz ajtó, ablak, tető és más összekötő alkatrészt.
– A gerendák elmozdulását csapolás akadályozza, ezért fakockánál jóval stabilabb konstrukciók készítésére van módjuk a kis ácsmestereknek.
– Kreativitást fejlesztő játék alkalmas a legegyszerűbb szerkezetektől mint pl. karám, a legbonyolultabb építményekig szinte bármilyen térbeli struktúra megalkotására. Jó példa erre a háztető készítésének, cserepezésének nagyszámú variációja.

Szerepjáték : óvodás, kisikolás gyerekeknél az építkezések befejeztével is folytatódhat a játék. Megannyi szerepjátékra ad lehetőséget az általuk elkészített és állatokkal, játékkatonákkal, játékautókkal felszerelt lovagvár és egyéb alkotás.

Lányok a babaház kiegészítéséhez ( istálló a póniknak, állatkert ) használhatják a játékot. Bútorok építésével a játékbabák részére komplet babaszobát is kialakíthatnak a natúr építőelemekből.

További információ a termékről( 220 db. fotó ) : www.logivar-fajatek.hu

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.