Amire szükség van: ügyfélkapcsolati munkatárs francia nyelvtudással

A francia nyelv nincs olyan népszerű Magyarországon, mint például az angol vagy a német. Pedig egy nagyon szép és hasznos nyelv ez is. Sok munkahelyen kérik e nyelv ismeretét. Egy kereső optimalizálással foglalkozó cég által keresett ügyfélkapcsolati munkatárs francia nyelven kitűnően kell beszéljen, mivel a munkája abból áll, hogy a francia ügyfelektől felveszi a rendeléseket, valamint információval látja el az ügyfeleket.

Mindezek mellett még szükséges a jó kommunikációs készség, a pontosság és a megbízhatóság is természetesen. De a fő szempont akkor is a jó francia nyelvismeret marad.

Ugyanis ha egy ügyfélkapcsolati munkatárs francia nyelvismerete hiányos, lehet, hogy nem megfelelő információkkal látja el az ügyfeleket, vagy rossz megrendelést vesz fel, és ezek nem tesznek jót a cég hírnevének. Érdemes tehát franci nyelvet is tanulni, ha lehetőségünk van rá, hiszen sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükségünk az életben. Lehet, hogy épp ez segít majd hozzá minket egy remek munkahelyhez.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá