Autós vélemények – ahol a tulajdonosok véleménye számít

Weboldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az autótulajdonosok saját maguk elmondhassák, hogy milyennek találják az autójukat. Hiszen a vásárlás előtt sok szépet és jót hallhat az ember a kereskedőtől, vagy eladótól, de az igazi tesztelés az adásvételi szerződés aláírásával kezdődik. Mert ezután derül ki, hogy a megvásárolt gépjármű valóban olyan-e, mint amilyenre számítottunk, vagy pedig nem.

A honlapon nem csupán szöveges véleményezésre van lehetőség, hanem különböző szempontok alapján is lehet jellemezni az adott autót, valamint 10 különböző opció alapján kiállítani a pontozásos bizonyítványt. Jelenleg 850-nél is több autótípus közül választhatja ki a tulajdonos a sajátját; az adatbázisban szereplő márkák és típusok úgy lettek összeállítva, hogy az Európában és Magyarországon forgalmazott autók megtalálhatóak legyenek és  értékelhető tulajdonosi körrel rendelkezzenek.

Amennyiben Ön is érez kedvet ahhoz, hogy bemutassa a többi látogatónak az autóját és tapasztalatait, akkor kérjük látogassa meg honlapunkat és küldje be a véleményét. Regisztrált tagként fényképeket is csatolhat az autójáról (összesen 3db-ot), valamint autós témájú apróhirdetéseket is feladhat a honlapon.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.