B-Chem – az AdBlue szállító

Az Euro 5-ös környezetvédelmi szabályozások betartása érdekében, 2009 óta rengeteg változás történt a káros anyagokat kibocsátó járművek használatának feltételeiben. A 2009-es környezetvédelmi szabályozás lényege a nitrogén-oxid kibocsátásának csökkentése.  Minden SCR katalizátor rendszerrel ellátott járműnek kötelessége az AdBlue tartályt folyamatosan újratölteni és rendszeresen pótolni az elhasználódott készítményt. Az AdBlue használatával a járművek nitrogén-oxid kibocsátása jelentősen csökken. A környezetvédelmi norma betartását megkönnyíti, hogy a színtelen, átlátszó folyadék csökkenését a sofőr felé jeleznie kell az autónak, teljes kifogyása esetén a motor teljesítménye csökken és a későbbiekben a motorindító blokk is bekapcsol, ezért a sofőrnek érdemes folyamatosan ellenőrizni az AdBlue készítmény mennyiségét a járműben.

Az AdBlue készítmény beszerezhető a B-Chem webáruházában, a vállalat a házhozszállítást maximum öt munkanapon belül garantálja. A cég évek óta foglalkozik veszélyes és kevésbé veszélyes vegyi anyagok szállításával, a folyamatosan változó és egyre szigorodó szabályokat és előírásokat betartják, és minden követelménynek megfelelően végzik a munkájukat.

A B-Chem vegyi anyagok kereskedésével foglalkozó vállalat, melynek az országban két telephelye is van. Mind a két telephelyén a vegyi anyagok tárolása az összes létező előírásnak megfelel, továbbá a két telephely lehetővé teszi, hogy az ország minden tájára, időben eljussanak a megrendelőkhöz. Abban az esettben, ha bármilyen kérdése merülne fel a vállalkozással vagy a termékekkel kapcsolatosan, bátran keresse fel a cég embereit. Örömmel állnak minden érdeklődő rendelkezéséve. A honlapjukon, a b-chem.hu oldalon lehetősége van jobban megismerni a cég munkásságát, továbbá a honlapon megtalálhatja a cég értékesítőinek elérhetőségeit!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá