Befektetés egyszerűen

Abban az időben, amikor mindenki azt üzeni, hogy “gazdagodj meg azonnal”, “váltsd valóra álmaidat most” és 35 évesen már kiöregedettnek számítasz,  ebben a mostani, XXI. századi történelmi szituációban divatjamúlt a befektetés említése.
Mindaz, aki elhiszi ezt az „élj a mának” – tant nemsokára elkerülhetetlen, hogy találkozzon az  ilyes és ehhez hasonló fantazmagóriák szükséges halálával. Kevésbé bonyolultan fogalmazva: a gyors pénzszerzés vagy valamiféle nem hétköznapi áldás vagy valamiféle nem hétköznapi adottság vagy mindennapos csalás eredménye. Sajnos vagy nem sajnos csak a hosszú távú gondolkodásmód és az adekvát tervezés juttathat el a óhajtott eredményre: az anyagi önállóságra és félelem mentességre. Ezt az eddigiekben hosszan körülírt dolgot nevezhetjük egyszerűbben befektetésnek.
Milyen típusú befektetést válasszak?

befektetés

Mint majdnem minden kérdés ezen a földön a befektetés gondja sem bír tiszta megoldással. Gyakorlatilag kimondhatjuk, hogy ami használható egy embernek egy bizonyos esetben, szinte soha tökéletes egy másik személy számára egy új alkalommal. Annak ellenére, hogy a befektetési tanácsadó szószerkezettől milliónyian kapnak kiütést, lehet, hogy mégsem szabad teljesen sutba dobnunk egy megbízható közgazdász alkalmazását…
Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

1 hozzászólás “Befektetés egyszerűen”

  1. István szerint:

    Egy tanácsadó segíthet abban, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő befektetési lehetőséget.

Szólj hozzá