.: Cserépkályha minőségi kályhacsempéből :.

A  Zalaegerszeg városában található kályhacsempe gyártás, közel 60 éves múlttal rendelkezik. Haladó hagyományait, gyártási kultúráját több vállalkozás is magáénak vallja.

Meggyőződésünk, hogy ezen hagyományok továbbélését,  továbbfejlesztését, korszerű technológiai megoldásokkal való ötvözését leghitelesebben Cégünk tudja képviselni.

Referenciánk a temérdek pozitív vásárlói visszajelzés, valamint az évek során  megépült és kifogástalanul működő több mint  tízezer cserépkályha és kandalló.

Termékeinkből ízelítő:

Valójában a laikus számára a külső megjelenés alapján meglehetősen nehéz eldönteni, hogy cserépkályhával vagy kandallóval áll szemben.

A cserépkályha fűtőfelülete minden esetben kályhacsempéből készül. Nagyon fontos jellemzője, hogy mindig  egyedileg megépített tűztérrel, és a cserépkályha típusának, külső megjelenésének függvényében szintén egyedileg kialakított, jellemzően több méter hosszú belső füstjárattal rendelkezik. A cserépkályha belső szerkezetét samott tégla és takarólapok, speciális samott idomok, kisméretű tömör tégla, tetőcserép és agyag felhasználásával alakítja ki a kályhásmester.

A jól megépített cserépkályha az egyik leggazdaságosabban működtethető tüzelőberendezés, hatásfoka szakszerű üzemeltetésnél 72-85%.További részletek honlapunkon!

http://www.kalyhacsempemanufaktura.hu/cserepkalyha

Kályhacsempe Manufaktúra Kft.
Telephely: H-8900 Zalaegerszeg, Zrínyi M. u. 87.

Tel.:  +36 92/510-235

FAX:  +36 92/510-236

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá