Egyedi konyhabútor tervezés, gyártás

A Rex-Plus kft 15 éve foglalkozik egyedi bútorok tervezésével és gyártásával. Célunk magas minőségű egyedi megjelenéssel bíró, praktikus megoldásokat felsorakoztató bútorok gyártása. Fő profilunk az egyedi konyhabútorok gyártása, hiszen ennél a bútorfajtánál mutatkozik leginkább az egyedi bútorok előnyei.

Az egyedi konyhabútor legfőbb előnyei közé tartozik az esztétikai megjelenésen kívül, a praktikus helykihasználás és a személyre szabott megoldások.

Az egyedi konyhabútorok tervezésénél sok részletre kell odafigyelnünk, még szakképzett bútortervező segítségével is legalább egy órát vesz igénybe a konyhabútor szakszerű kialakítása. Honlapunkon igyekszünk részletesen bemutatni az összes elképzelhető lépést, illetve hogy mire kell kiemelkedően odafigyelni. Ezenkívül a felhasználható alapanyagokkal, a konyhabútor részeivel, a különböző fiókvasalatokkal, pántokkal és fogantyúkkal is megismerkedhet.
Minden felmerülő kérdésére online tanácsadóink segítségét kérhetik, akik készséggel válaszolnak. Képgalériánkban típus szerint szelektált referencia munkáinkat tekinthetik meg. Személyesen konyhabútor stúdióinkban vehetik fel velünk a kapcsolatot, amiket megtalál a Mammut bevásárló központban, illetve a Lurdy-házban. Itt bútortervezőink segítenek megalkotni Önnek a legjobban megfelelő konyhabútort otthonába. A tervezés során három dimenziós látványtervek készülnek, hogy jobban lássa a konyhabútor helykihasználását, kinézetét.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá