Elektromos cigaretta az egészségesebb dohányzásért

A hagyományos cigarettákkal ellentétben, az elektromos cigaretta nem tartalmaz dohányt, kátrányt és egyéb egészségkárosító anyagot, azonban a valósághű dohányzás élményét ettől függetlenül garantálni tudja.

A Green Smoke® elektromos cigaretta csak két részből, a patronból és az akkumulátorból áll. A patron a nikotint és az elektromos porlasztó egységet is tartalmazza, melynek köszönhetően nincs szükség karbantartásra és tisztításra.
A beépített chipvezérlésnek köszönhetően, az akkumulátor kis súlya ellenére is hosszú használati időt biztosít.

A passzív dohányosokat sem zavarja az e-cigaretta, hiszen a hagyományos cigaretták által kibocsátott kellemetlen dohányfüst helyett, itt egyedülállóan telt, friss pára keletkezik.
Minden egyes patron 320-350 belégzésre elegendő, amely közel két doboz hagyományos cigarettának felel meg.

A 6 féle ízben (hagyományos és Red Label dohány, mentol, mokka, csokoládé és vanília) és 5 féle nikotintartalommal választható patronok, a variálható töltők és elegáns kiegészítők teszik még teljesebbé a cigarettázás élményét. Az elektromos cigaretta használatával a dohányosok az éttermekben és szórakozóhelyeken is hódolhatnak szenvedélyüknek, a dohányzási tilalom és az etika szabályainak megsértése nélkül.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá