Esküvői meghívó készítés

Szeretnék viszont linket adni a drapp.hu oldalnak.

A Meghívó Börze csapata különleges és egyedi esküvői meghívók készítésével foglalkozik, immáron hosszú évek óta.

Meghívó kínálatunkkal a paletta mindenféle stílusát képviseljük, mivel készítünk hagyományos -francia hajtogatott és hajtogatott esküvői meghívókat- és a kreatívabb formákat kedvelőknek pausz vagy gyöngyház tekercseket, organza zsákos meghívókat, dobozos és üvegcsés esküvői meghívókat.

Formátumtól függetlenül minden meghívó típusunkat igazán egyedivé tudjuk varázsolni, ha a Jegyespár fotójával készítjük, legyen az akár egy közös fotó vagy gyerekkori fénykép.

Weboldalunkon található minták, hátterek mellett bármilyen elképzelést megvalósítunk.

Esküvői meghívók mellett készítünk menükártyát, ültetőkártyát, köszönetajándékot az egyszerű, hagyományos stílustól a kreatívig, több funkciót is betöltő menükártya kombinációkig, mint a 2in1 és 3in1 kártyák. Természetesen menükártyáink és ültetőkártyáink a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttérrel rendelhetőek, akár szettben is a meghívó és ültető kártya mellé. A kiegészítőket lehetőség van a már elkészült meghívó hátterével, betűtípusával készíteni ezáltal teremtve meg az esküvő egységes arculatát.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük újabb és újabb ötletekkel.

A hét minden napján várjuk a kedves Jegyespárokat, lehetőséget adva ezáltal arra, hogy a zsúfolt hétköznapok helyett hétvégén keressenek fel minket.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá