Fujitsu hőszivattyú fajtái

A klíma berendezések rendelésénél át kell lapozni a műszaki adatokat tartalmazó űrlapot. Sok klíma kültéri egysége nem működik alacsony zajszinttel. A Fujitsu termékei automatikusan átváltanak hűtés és fűtés között. A modern kivitelezésű berendezések már képesek le és fel légtereléssel működni. Automatikusan nem nyílik az előlapja. Éjszakai üzemmódba is kapcsolható. A Fujitsu klíma gazdaságos üzemmódban is dolgozik, így nem kell a nagy számla miatt sem aggódni.

Akik ragaszkodnak az alacsony költségekhez és a környezetbarát működéshez, azoknak a hőszivattyút ajánljuk figyelmükbe. Egy új fűtési megoldással állunk szembe. Több mint negyven éves munka végeredménye lett a levegő-víz hőszivattyú. A rendszer monoblokkos és osztott kivitelben is megrendelhető. Az első azt jelenti, hogy egybeépített formában vásárolható meg, míg a másik kültéri és beltéri egységbe kérhető. A bekapcsolása során alacsony vagy közepes fűtővíz előállítására képes. Fal, padló és radiátor melegítésére képes. Nyáron akár hűtésre is használható a hőszivattyú. Intelligens szabályzóval rendelkezik. Ennek köszönhetően, egyszerűen az internetre csatlakozható és bárhonnan irányítható. Mobiltelefonon keresztül is elérhető. A káros környezeti hatásokat minimálisra csökkentettük. A Fujitsu hőszivattyú üzemeltetési költsége alacsonyan tartható.

Sokkal kevesebb CO2 kibocsátással rendelkezik, mint a hagyományos klíma berendezések. A Fujitsu hőszivattyú többféle rendszerre is kérhető, 5-16kW fűtőteljesítményekig. A beltéri egységhez egybeépített melegvíz tartály is kérhető. Segítségével sokkal hatékonyabb hőcserét valósíthatunk meg.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá