Growshop öntöző rendszer, vetőmag, üvegház, virágzás

Growshop – Az otthoni kertészkedés iránt érdeklődőknek nyújt segítséget a vetőmag elültetésétől a szaporítás, gyökereztetés, vegetáció és virágzás fázisain át egészen a betakarításig és feldolgozásig. Termőközegek széles választéka, a többféle virágföld, az igény szerinti talajjavító adalékanyagok – perlit, vermikulit, kókuszrost, biohumusz -, professzionális és stabilizált földkeverék – biobizz all mix, biobizz ligth mix -, cserepek és üvegház, stb.

Magyarországon egyedülálló hidroponikus és aeroponikus GHE öntöző rendszer modulok (General Hydroponics Europe) – rainforest, waterfarm, aquafarm – kiegészítők, tartozékok – homebox, elszívó, aktív szénszűrő, mylar fólia – , forgalmazását végezzük, telepítéshez segítséget nyújtunk, a karbantartáshoz háttér eszközöket biztosítunk. A szükséges napfényt speciális fényspektrumú izzókkal és világítástechnikai eszközökkel – hps izzó, fémhalogén izzó, energiatakarékos izzó, trafó, cool tube reflektorok – pótoljuk. Ismerje meg a forradalmian új, táptalajt és napfényt nélkülöző, mégis természetes és egészséges zöldség, fűszer és gyógynövény nevelésének lehetőségét!

Hempshop –  a természetes életmód megtestesítője a kender élelmiszer, kender ruha, kender kozmetikum, kenderből készült táskák, cipők, kiegészítők, kézműves kender termékek, kenderzsineg, stb.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá