Ha játékot keres, ajánljuk figyelmébe: Gyerkőc Játék Webáruház

Webáruházunk készségfejlesztő, építő, oktató, társasjátékok valamint gyermek könyvek értékesítésével foglalkozik.

Célunk, érdekes, használható, jó játékok közvetítése Vásárlóink felé, melyek a gyermekeknél a szórakozás mellett a hasznukat is szolgálja. Puskák, akciós terminátor fejek, egyéb hasonló játékok kizárva! Webáruházunk elsősorban a 3 és 12 éves korosztály számára ajánl játékokat kedvező áron.

Webáruházunk létrehozásakor fő szempontunk volt, egy olyan játék webáruház létrehozása, melyből mi is szívesen vásárolnánk. Ennek tekintetében a gyermekek szempontjából különös figyelmet fordítottunk termékeink minőségére, használhatóságára. Leírásainknál törekszünk a teljes körűségre, korosztály meghatározásokra, egy-egy általunk is próbált játékkal kapcsolatos tapasztalataink megosztására. Egy webáruháznak, csak egyik részét képzik az értékesített termékek, semmit sem érnek az ott vásárolt játékok, ha megrendelésük, kiszállításuk, az adat szolgáltatások nem a Vásárlók kényelmét szolgálják.

Erre oda figyelve, termékeink közül egyet-egyet kiválasztva kipróbálunk, és ha jó, Híreinkben, Hírleveleinkben ajánljuk regisztrált felhasználóinknak, Vásárlóinknak. Szállítási kedvezményeinkkel, kérésre becsomagoljuk szolgáltatásunkkal, saját címre, akár Pick Pack Pontra, előre utalással vagy utánvéttel  történő kiszállítással mind-mind a hozzánk látogatók kényelmét kívánjuk szolgálni. Mindezt annak tükrében, hogy a vásárlás az információ gyűjtéstől kezdve, a megrendelésen át, az átvételen keresztül az Önnek legkényelmesebb formában történjen. Így igazán megérje a terméket akár a szállítási költséggel terhelten is  megrendelni ahelyett, hogy nyakába venné a várost egy-egy játék felkutatásának érdekében.

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el a Gyerkőc Játék Webáruházba, és ha úgy gondolja, értéket képvisel Ön számára amit lát, iratkozzon fel hírlevelünkre, így az internetes világunk kusza útvesztőjéből időről-időre tájékoztatjuk játékainkról, akcióinkról.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá