Hitel hírek

Üdvözöllek kedves hitelek iránt érdeklődő internetező! Örülök, hogy itt vagy! Ha már így alakult, szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy remekbe szabott honlapot: a HitelHír pénzügyi magazint.

Ahogyan a nevéből talán már kiderült a számodra, ez egy hitelekkel foglalkozó üzleti híroldal. A HitelHír honlap hosszas előkészületek után 2011 első hetében indult útjára. Úgy látjuk, hogy sok ember nincs tisztában a hitelekkel kapcsolatos szabályokkal, vagy rosszul választ hitel konstrukciót, ezért a célunk nem más, mint hogy ezen a területen némileg elősegítsük az emberek tájékozottságát. Szeretnénk elérni azt, hogy akik az interneten hitellel kapcsolatos híreket keresnek, azok gyors, hasznos és megbízható forrásból táplálkozó híreket találjanak. Ez a honlap ezt jelentős mértékben elősegíti, hiszen olyan hitelekkel foglalkozó blogok, híroldalak és magazinok tartalmát gyűjtjük össze, amelyek garanciát jelentenek a hitelesség tekintetében is.

Kérjük, ha tetszik a HitelHír magazin, és van olyan ismerősöd, aki hitelfelvételen gondolkodik, netalántán már túl is van rajta, akkor oszd meg vele ezt a hivatkozást. Mindazonáltal, ha téged is érdekelnek a hitelekkel kapcsolatos témák, akkor reméljük, hogy te is az olvasótáborunk tagjává válsz! Reméljük tudunk neked és barátaidnak segíteni a hitelek témakörében!

Jó olvasást kívánunk!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

1 hozzászólás “Hitel hírek”

  1. István szerint:

    Minden hitellel kapcsolatos hír segít abban, hogy tájékozottabbak legyünk hitelfelvétel esetén.

Szólj hozzá