Hogyan találhat SZÉP kártyás fizetéssel szállást online?

Hazánk nem csak gyógyvizekben, de wellness szállodákban is igen gazdag, s az elmúlt évek felújításainak, korszerűsítéseinek köszönhetően ma már Magyarország minden vidékén igényes szállodák és fürdőhelyek várják a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. SZÉP kártya elfogadóhelyek a szallaskeres.hu oldalon találhatóak, így ha fontosnak tartja, hogy a népszerű cafeteria elem megfelelő alszámlájának terhére foglaljon szobát, itt minden további nélkül megtalálja ehhez a legjobb lehetőségeket.

A wellness hotelek általában étkezési lehetőséggel, és a házon belül megtalálható wellness részleggel is állnak a vendégek rendelkezésére, így ha nincs kedve ahhoz, hogy hosszas városnézéseken vegyen részt, a szállodában is remekül eltöltheti az időt. A SZÉP kártya étkezésre, sőt, a környék nevezetességeinek felkeresésekor is használható.

Az internet tehát nem csak akkor nyújt segítséget, ha munkáról, vagy szórakozásról van szó, hanem a minden igényének megfelelő szálláshely megtalálásakor is. Szűrheti a találatokat régió, szállás típus, vagy akár árak szerint is, de fontos szempont lehet a már említett plasztikkártyás fizetési mód is. Ha a közkedvelt cafeteria elemmel fizet a szállásért, több marad zsebében más célokra.

Mielőtt tehát szállást foglalna, tájékozódjon lehetőségeit illetően, és az is könnyen lehet, hogy éppen belebotlik a választani kívánt célterületen egy-egy akciós csomagajánlatba, mely további kedvezményekhez juttathatja. Néhány kattintással képet kaphat az aktualitásokról, és a bennük rejlő kedvező lehetőségekről. Foglaljon hotelt SZÉP kártyával most!

 

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

1 hozzászólás “Hogyan találhat SZÉP kártyás fizetéssel szállást online?”

  1. spottyka szerint:

    Mi 5000 Ft kedvezményt kaptunk most a foglaláskor, amikor wellness szállodát választottunk, mert van szép kártyánk. Danubius Hotel lett a kiválasztott. Jó kedvezményeik vannak és ugye elfogadták a szép kártyát is

Szólj hozzá