Horvátország útikalauza

Ha Horvátországba tervezi nyaralását és még nem választotta ki a pontos úticélt, nézzen körül információs portálunkon. Válassza ki az Önnek és kedves családjának a legszimpatikusabb nyaralóhelyet, mely minden igényét kielégíti és egy csodás nyaralás lehetőségét ígéri.

Olvassa el részletes cikkeinket Horvátország legnépszerűbb üdülőhelyeiről, Isztriától kezdve, a Kvarner-öböl településein, szigetein át, egészen Dél-Dalmáciáig. Az egyes településeket, üdülőhelyeket átfogóan és részletesen próbáljuk bemutatni, hogy a lehető legkönnyebben tudja kiválasztani a legszimpatikusabb célpontot utazásához, nyaralásához. Látnivalók, nevezetességek százait mutatjuk be cikkeinkben sok képpel és videóval is.

Továbbá olvashat Horvátország tengerparti településeinek történelméről, éghajlati és földrajzi adottságairól is. Bemutatjuk Horvátország Nemzeti és Természeti Parkjait is, melyeket érdemes meglátogatni a nyaralás alatt. A gasztronómia után érdeklődőkről sem feledkeztünk meg. Olvashat a helyi specialitásokról, ételkülönlegességekről is, de néhány éttermet, “konoba”-t is ajánlunk olvasóinknak. Szánjon rá pár órát, hogy segítségünkkel felfedezhesse Horvátország gyöngyszemeit. Dubrovnik, Split, Trogir, Zadar, Opatija, Rovinj, csak pár hely ami nem véletlenül híres az egész világon. A sort hosszan lehetne sorolni, de inkább nézze meg portálunkon mi mindennel várja Horvátország. A rengeteg gyönyörű sziget, mint a Krk, a Losinj, a Rab vagy a Korcula. Mind különböző, de egyaránt csodálatos. Ha beleolvas cikkeinkbe, garantáltan beleszeret Horvátországba!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá