Hűtőtáska választás okosan

_vyr_1195E05BS_hutotaska_kek[1]Amikor kirándulni megyünk, esetleg hosszú autótúra indulunk, szükségünk van olyan eszközre, ami ideális hőmérsékleten tartja ételeinket, italainkat. Erre a célra való a hűtőtáska is, amit korábban csak jégakkus működési elvvel lehetett beszerezni, ma már azonban kapható motoros vagy szivargyújtós változat is pont emiatt, hogy minél kényelmesebb megoldásokat kínálhasson.

Érdemes beszerezni minden családnak ilyen hűtőtáskákat, főleg hogy a modern változatok nem kimondottan láda alakúak, hanem divatos táska formájúak vagy praktikus hátitáska kinézetűek. Ha Ön a http://www.piknikkosar.hu/Hutotaska-c1_0_1.htm oldalra kattint, máris széles termékkínálatot pillant meg, és persze lehetősége is nyílik arra, hogy vásároljon.

Ennek a cégnek a honlapján mind a három, fentebb is említett működési elven alapuló típusa megtalálható, különféle méretekben, színekben. A Piknikkosár honlap üzemeltető kft-je ráadásul garanciát is vállal termékeire, így bármilyen gond is adódik a hűtőtáskával, vissza lehet küldeni javításra vagy épp cserére.

Mindenképp érdemes fontolóra venni az ajánlatukat. Egy hűtőtáska ára általában 4 és 12 ezer forint között mozog. Viszont ha a cég kjnálatából válogat valaki 10 ezer feletti értékben hűtőtáskát, akkor számíthat arra is, hogy a hűtőtáska házhoz szállításáért nem kell pluszba fizessen. A hűtőtáskák mellett a honlapon lehetőség van piknikkosarak, hűtőládák, valamint otthoni és autóba való használatra készült mini hűtőket is. Ezekhez is kiváló kedvezmények járnak.

A honlapon megtalálható minden plusz információ is, a termékekre klikkelve pedig bárki meg tudja nézni a termék adatait, méreteit.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá